Nieuwe energie

“Ik ken Christ al jaren. Telkens als ik het professioneel of persoonlijk moeilijk heb, kan ik bij haar terecht. Vaak kom ik met een mindset terug die helemaal getransformeerd is.
Word ik overmand door blokerende stress? Dan kom ik terug met een energieboost, klaar om de uitdaging die mij eerst overmande succesvol aan te pakken.

In 2015 werd ik slachtoffer van een burn-out. Voor mij kwam dit als een verrassing. Christ maakte in een vroeg stadium de juiste diagnose. Na een paar sessies was mijn situatie helemaal gekeerd. Aanvankelijk voelde ik mij uitgeput en afgemat, na de sessies was ik weer helemaal vol energie en had ik het gevoel de touwtjes weer in handen te hebben.

Ik heb toen effectief het heft in eigen handen genomen. Ik heb zelfs afscheid genomen van mijn werk en ik ben begonnen aan de uitwerking van het project waar ik al jaren van droom. Ik heb dit niet zomaar roekeloos gedaan. Het was mij duidelijk geworden dat de tijd rijp was.

Voor de lancering van mijn project heb ik kunnen rekenen op de steun van enkele nabije vrienden. Iedereen die een onderneming begint weet dat succes en teleurstelling elkaar afwisselen. Ook heb ik heel veel steun ervaren van Christ. Wij hebben elkaar regelmatig gezien. Dat hielp mij om mij te focussen op mijn droom en om de lat hoog te blijven leggen. Dank zij haar heb ik dit project kunnen lanceren met een groot gevoel van geluk.”