Braintraining...

herlaad, vernieuwd, herstructureerd vanuit de kern van je wezen, vanuit je brein zelf.

 

Je bent je brein. Vanuit de nieuwste moderne technieken van de neurowetenschap en het doorgedreven hersenonderzoek kunnen we weten hoe het brein fuctioneert, zodat we praktische oefeningen en tips kunnen aanreiken en samen met u trainen om uw brainwaves terug in harmonie en op uw persoonlijk gezond topniveau te brengen.

We gebruiken hiervoor verschillende technieken zoals NLP, mindfulness, brainwaves training, mind steps .

We leren u ook hoe u met 30 minuten trainen per dag, een fitter, gezonder en meer alert brein krijgt;

 

Onze braintherapie is aangewezen bij BURN-OUT, DEPRESSIE, VERMOEIDHEID, BESLUITLOOSHEID, VREUGDELOOS ZIJN.

Onze braintherapie is succesvol voor BORDERLINE, PSYCHOSES, SCHIZOFRENIA.

 

 

BetterFly gaat speciaal voor burn-out, omdat burn-out niet het simpel resultaat is van te lange dagen, te veel uren. Niet een onschuldige oververmoeidheid is, maar wel een alarm van een neurologisch probleem, een transmitter conflict in uw brein.

De depressie, het cynisme, de letargie, het vreugdeloze gevoel, je eindeloze verdriet, de donkere ochtenden, je neiging om weg te lopen van alles, en uiteindelijk je "STOP" via je burn-out is uw probleem en onze kennis en kunde om samen hieruit te komen, en zeker, te voorkomen dat burn-out een chronische onzichtbare aanwezige wordt.

We leren uw brein een nieuw stappenplan, we trainen uw brein naar de waarden en combinaties die voor u persoonlijk waarde geven aan uw leven. We ruimen de "foute codes" op die je brein doorheen je werk en privéleven opgestapelt heeft .

We leren u om uw verantwoordelijkheden te nemen naar de maat van uw werkelijke realiteit en kunde, en op tijd een "break" nemen volgens uw "brainwaves". Zo zal u op termijn een groeiende berg van mentale, psychische en fysieke klachten vermijden en vitaliteit en vreugde, bevlogenheid en enthousiasme uw dagen super TOP maken!

 

Met BetterFly Coaching en onze speciale brain trainings vermijdt u een burn-out en mocht burn-out reeds uw brein gedesoriënteerd hebben, dan herstellen we stap voor stap uw mogelijkheden en kwaliteiten, psychisch, mentaal en fysiek.