Burn-out is…

 

Burn-out is niet het simpel resultaat van te lange dagen, te veel uren.

Wat is burn-out wel? 

Waardoor ontstaat burn-out?

Welke kenmerken zijn de waarschuwers van de nakende burn-out?

 

We krijgen voortdurend te maken met deadlines en het tempo wordt nog opgedreven. Onze moderne communicatie/cultuur maakt het risico op burn-out nog groter. We staan voortdurend bloot aan stralen, input, media, zintuigprikkelende flashes.
Ons brein, dat wondermachine, kan deze versnelde technologische evolutie niet aan zonder ernstige gestructureerde omgang met onze nieuwe IT-wereld-cultuur .

We zijn als kinderen die met gloednieuw, doch risico-speelgoed, de meest fantastische creaties maken en onwetend 18/24 uur en langer dit IT-speelgoed hanteren.

Het brein overladen met een ongekende snelheid van info, competitieve stress en een non-empathische evaluatie. Einde van de dag... er ligt nog een stapel, door de computer aangebracht werk, en non-stop: de gsm, de telefoon, facebook, twitter, tv, chats, skype, ... .

Geen wonder dat bijna 15% van de beroepsbevolking de meest ernstige vorm van uitputting krijgt: een burn-out.
En dan al de mensen die last hebben van stress, depressie en met zichzelf en hun gezins- en sociaal leven in de knoop liggen.
Typisch aan een nakende burn-out zijn de depressie, het cynisme, de letargie, het verlaagde zelfbeeld, de vlucht of bevries reactie, die kunnen ontstaan vanuit de wijze waarop jij omgaat met je job versus je privéleven, de werkdruk, de sociale verplichtingen, de deadlines overal, de tikkende klok... en schreeuwende agenda.

Kijk, voor de burn-out u overvalt, naar: " Hoe u omgaat met de goals die u zet versus uw mogelijkheden en de support die u krijgt ".

 

Help papierbergBetterFly Coaching toont u, met de moderne technieken van de neurowetenschap hoe u best omgaat met stress en druk. Door concrete tips, een inspirerend tien stappen plan, goede voorbeelden en een degelijke privé-analyse bij de personal coachings, leer jij terug meer zelfvertrouwen hebben, werkplezier vinden, zodat je gaat groeien naar omgaan met je emoties, vreugdevol leven en de klaagzangen over de moderne problemen en eindeloze werkopdrachten om te zetten in een gezonder drive en enthousiasme.

BetterFly Coaching helpt  u de dagelijkse verantwoordelijkheden verantwoord inbinden, herschakeren  naar de maat van je werkelijke realiteit en kunde, zodat u op tijd een "break" neemt, passend bij uw persoonlijkheid en de neurologische noden van uw brein en u ontsnapt aan de  groeiende berg van mentale, psychische en fysieke klachten .

Onze target: 
voorkomen dat u een burn-out krijgt, of genezen en transformeren naar een vreugdevol leefbaar kwalitatief leven.

Onze werkwijze:
via onze vernieuwende technieken bevragen we uw brein zelf.

Wat vertelt je brein zelf over een nakende burn-out, depressie of andere klachten?

Welke potenties bezit u zelf om te transformeren, genezen en groeien naar jou BetterFly.

Via analyse, braintraining, onze holistische kennis en visie op de mens in zijn omgeving, 100 tips en gestructureerde praktische oefeningen en simpele maar doortastende "movements" die iedereen onder het werk kan doen en je energie-flow openmaken, je brein onmiddellijk terug voeden.

 

Onze resultaten
Uw leven samen met u transformeren naar een vreugdevol leefbaar kwalitatief leven.
Mét uw successen, mét vernieuwende arbeidsvreugde, met uw vitaliteit om naast werk en ambitie een rijke relatie en sociaal leven uit te bouwen.