1ste Coaching reis naar Bali /30 maart tot 15 april 2018/

Geplaatst

Onze eerste onvergetelijke reis naar Bali!

Indrukken zijn met woorden moeilijk weer te geven: de onvergetelijk mooie jungle, de ongerepte natuur, het eeuwige groen van de rijstvelden, de onovertroffen open vriendelijkheid van de bevolking en het alom tegenwoordige spiritueel beleven van de drie Goden-werelden van het Balinese Hindoeïsme verklijven ons hart en ziel met een doorgedrongen levenskunst van de Balinese bevolking en natuur.

De warmte nodigt ons de eerste dagen uit tot rust, ons laten verwennen op onze 5-sterren villa, door de dames van de staff, wie op iedere vraag onmiddellijk en met de glimlach altijd klaar staan met hun onaflaatbare  "I do it Madam" ...wennen aan verwent worden 🙂

Onze uitstappen naar de prachtige levende tempels, de al net zo levende vulkanen, de jungle wandelingen en avontuurlijke mountain bike routes, het zwemmen in de oceaan en snorkelen tussen de felgekleurde visjes, dolfijnen spotten bij zonsopgang of met de vissersboor de zonsondergang genieten ... alles was eenvoudig maar onovertroffen genieten.

Thuiskomen op de villa bij een gedekte tafel uit het sprookje van "Ezeltje strek je", een plons in het grote privé zwembad, gezellig napraten en op naar de volgende dag van leren mediteren, oefenen met je brein, en ontspannen relaxen op een avontuurlijke intense nooit te vergeten wijze.

Onze 1ste Bali reis!

Kijk onder evenementen voor onze volgende reizen.
Meer info via mail queeste@telenet.be bij Woji Christ Olyslaegers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *